Νέα και Ανακοινώσεις

Ημερίδα Agrotica 2016: «Αναπτυξιακές Προκλήσεις για μια Βιώσιμη Εφοδιαστική Αλυσίδα Τροφίμων»

Στο πλαίσιο της 26ης Διεθνούς Έκθεσης «Agrotica 2016», η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και η ΔΕΘ HELEXPO, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Αναπτυξιακές Προκλήσεις για μια Βιώσιμη Εφοδιαστική Αλυσίδα Τροφίμων ”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Αιμίλιος Ριάδης».

Η Ημερίδα απευθύνεται σε παραγωγούς, εκπρόσωπους και στελέχη αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων του αγροτικού τομέα, σε στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων, της Δημόσιας Διοίκησης, των Γεωπονικών Πανεπιστήμιων και των ερευνητικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, σε στελέχη του τραπεζικού τομέα και σε φορείς της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Στόχο της ημερίδας αποτελεί η ανάδειξη των προκλήσεων και απαιτήσεων που αντιμετωπίζει η εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων σε όλους τους τομείς της (γεωργία, μεταποίηση τροφίμων, διανομή και εμπόριο). Η αξιοποίηση των προσφερόμενων επενδυτικών μέτρων και εργαλείων, η ανάδειξη επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεταιριστικών παραδειγμάτων και η συζήτηση μεταξύ σημαντικών εταίρων που απαρτίζουν την εφοδιαστική αλυσίδα αποσκοπεί στο να θέσει τις προκλήσεις για ένα αύριο με αναπτυξιακό πρόσημο και επιχειρηματικό χαρακτήρα. Η ενδυνάμωση και η στήριξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας αναμένεται να αποτελέσει τον πυρήνα των συζητήσεων στο στρογγυλό τραπέζι της Ημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ.

Πηγή: reporter.gr