Νέα και Ανακοινώσεις

Τα φρούτα «ασπίδα» κατά του διαβήτη τύπου 2

organic-farmingΜύρτιλλα, σταφύλια, σταφίδες, μήλα και αχλάδια περιορίζουν κατά 26% τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου.

Τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 κατά 26% περιορίζουν μύρτιλλα, σταφίλια, σταφίδες, μήλα και αχλάδια σύμφωνα με νέα μελέτη.

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, διεθνής ομάδα ερευνητών από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Σιγκαπούρη, εξέτασε δεδομένα που αφορούσαν τις διατροφικές συνήθειες περίπου 187.000 Αμερικανών και προέρχονταν από προηγούμενες μελέτες μεγάλης κλίμακας. Σκοπός των ειδικών, ήταν η διαπίστωση του συσχετισμού ανάμεσα στην κατανάλωση φρούτων και στον περιορισμό ως προς τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ:

http://www.agrotikabook.gr/