Νέα και Ανακοινώσεις » Εκθέσεις

NOVATEC Α.Ε.: Συμμετοχή στις εκθέσεις «Agrotica 2016» & «Fruit Logistica 2016»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή συμμετοχή της εταιρίας NOVATEC A.E. στην έκθεση «AGROTICA 2016», Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού & Εφοδίων στη Θεσσαλονίκη καθώς και στην «FRUIT LOGISTICA 2016», Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Η εταιρία είχε μια ισχυρή παρουσία ως εκθέτης τόσο στην AGROTICA που πραγματοποιήθηκε από 28 – 31 Ιανουαρίου 2016 όσο και στην FRUIT LOGISTICA που διεξήχθη από 3 – 5 Φεβρουαρίου 2016, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για τα νέα προϊόντα και τις καινοτόμες τεχνολογίες της στον Τομέα Διαλογής και Συσκευασίας Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών.

Η NOVATEC A.E. που εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας, εξειδικεύεται στη σχεδίαση, κατασκευή και τεχνική υποστήριξη μηχανημάτων για τη Διαλογή, Ταξινόμηση και Συσκευασία Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών.

Έχοντας ως κύριο γνώμονα την αξιοπιστία και την ποιότητα, όλα τα μηχανήματα και τα συστήματα που κατασκευάζει η εταιρία, προσφέρουν ολοκληρωμένες και φιλικές προς τα προϊόντα σύγχρονες λύσεις.

Η NOVATEC, εκτός από την Ελληνική αγορά στην οποία δραστηριοποιείται, εξάγει μηχανήματα και σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Κύπρος, Σλοβενία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Μολδαβία, Ρωσία, Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία.