Αναβατώριο – Τράπεζα Διαλογής


Novatec

Στη NOVATEC Α.Ε. σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες γραμμές διαλογής και συσκευασίας παρέχοντας τις καλύτερες τεχνικές λύσεις για την διαχείριση των προϊόντων σας...

Τεχνική Περιγραφή

  • Ειδικής κατασκευής ραουλομεταφορέας αποτελούμενος από ράουλα/σωλήνες, με σύστημα περιστροφής τους για την ομοιόμορφη κατανομή των προϊόντων επάνω στα ράουλα, που βοηθά στο καλύτερο οπτικό έλεγχο των προϊόντων από το προσωπικό. Η ταχύτητα του μηχανήματος είναι ρυθμιζόμενη μέσω μηχανικής αυξομείωσης ή ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μέσω Inverter.
  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης του μηχανήματος σαν (κεκλιμένο) αναβατώριο, για την χειροκίνητη τροφοδοσία με προϊόντα της γραμμής παραγωγής και δυνατότητα συνδυασμού (αναβατώριο-τράπεζα διαλογής) και για τις δύο χρήσεις ταυτόχρονα (τροφοδοσία γραμμής & ποιοτική διαλογή).
  • Διάμετρος (από Φ25 χιλ. έως Φ80 χιλ.) και υλικό κατασκευής (PVC, μεταλλικά, αλουμινίου, INOX, επενδεδυμένα με μαλακό υλικό κ.λ.π.) των ραούλων αναλόγως του προϊόντος, ανοξείδωτα μέρη στα σημεία που υπάρχει επαφή με φρούτα, ταινίες σκάρτων και Β’ διαλογής προϊόντων, εξέδρες προσωπικού και φωτισμός φθορισμού στο επάνω μέρος της Τράπεζας Διαλογής.
  • Δυνατότητα κατασκευής της Τράπεζας Διαλογής με ιμάντα μεταφοράς (PVC ή INTRALOX), σε περίπτωση διαλογής προϊόντων όπως κεράσια, σπαράγγια, φράουλες κ.α. ευαίσθητων προϊόντων.
  • Μοντέλα : Διάφορα μοντέλα, με διαστάσεις (μήκος-πλάτος) αναλόγως του προϊόντος και των προδιαγραφών του πελάτη.