● Διάφορες Μεταχειρισμένες Γραμμές Διαλογής και Συσκευασίας


Novatec

Στη NOVATEC Α.Ε. σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες γραμμές διαλογής και συσκευασίας παρέχοντας τις καλύτερες τεχνικές λύσεις για την διαχείριση των προϊόντων σας...

Τεχνική Περιγραφή

Διάφορες Μεταχειρισμένες Γραμμές Διαλογής, Ταξινόμησης και Συσκευασίας Αγροτικών Προϊόντων:

Κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουμε τη δυνατότητα να διαθέτουμε αρκετά μεταχειρισμένα μηχανήματα και γραμμές παραγωγής, ελεγμένα και συντηρημένα από το τεχνικό προσωπικό μας, τα οποία βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και προσφέρονται με την εγγύηση της εταιρείας μας.

 Μερικά από τα μηχανήματα αυτά μπορείτε να δείτε εδώ.  Λόγω περιορισμένου χώρου, μπορεί το μηχάνημα ή η γραμμή διαλογής που σας ενδιαφέρει να μην είναι καταχωρημένη αυτή την στιγμή στην σελίδα μας, γιαυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε για τυχόν διαθεσιμότητα:      Τηλ: 2610 647580   E-mail: info@novatec-sa.gr

 

Κωδ. 2-Α2 & Α9: Ηλεκτρονικοί Ταξινομητές Φρούτων Mod. UNICAL 600 POC, MONO

2-Α2. Υπάρχει διαθέσιμη μία γραμμή ταξινόμησης και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών. Αποτελείται από: Α. Ηλεκτρονικός ταξινομητής, 1 γραμμής, 9+1 εξόδων, με ηλεκτρονικό σύστημα διαλογής βάρους, όγκου και χρωματοδιαλογής, κατάλληλος για ταξινόμηση ντομάτας, μήλων, εσπεριδοειδών, ροδάκινων, ακτινιδίων, βερίκοκων, δαμάσκηνων κ.α. παρόμοιων φρούτων και λαχανικών. . Υπάρχει η δυνατότητα πρόσθεσης και άλλων εξόδων στο ταξινομητή (πρόσθεση ανά 2 εξόδους πχ. από 12+1 να γίνει 14+1 ή 16+1 κ.ο.κ).  Β. Αναβατώριο τροφοδοσίας με επενδεδυμένα ράουλα ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητα προϊόντα και Γ. Βουρτσιστικό-Γιαλυστικό με φυσική τρίχα αλόγου.Το μηχάνημα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του πελάτη της Εταιρείας UNITEC στην Ιταλία. Η γραμμή είναι εντελώς καινούργια και αχρησιμοποίητη και προσφέρεται με εγγύηση 1 έτους της εταιρείας μας και της UNITEC.

Ταχύτητα ταξινομητή: 10 φρούτα ανά δευτερόλεπτο

Δυναμικότητα ταξινομητή: έως 25.000 φρούτα ανά ώρα, δηλαδή έως 5 Τ/Ω σε ντομάτες και μήλα, έως 4 Τ/Ω σε εσπεριδοειδή και 2-3 Τ/Ω σε ακτινίδια και ροδάκινα περίπου.

Παράδοση: 60 ημέρες περίπου     Εγγύηση: 12 μήνες

Τιμή: παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

2-Α9. Ακόμα υπάρχει διαθέσιμος ένας Ηλεκτρονικός ταξινομητής, 1 γραμμής, 9+1 εξόδων, με ηλεκτρονικό σύστημα διαλογής όγκου και χρωματοδιαλογής, κατάλληλος για ταξινόμηση ντομάτας, μήλων, εσπεριδοειδών, κ.α. παρόμοιων φρούτων και λαχανικών.Το μηχάνημα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του πελάτη μας στην Ελλάδα. Η γραμμή είναι σε άριστη κατάσταση και προσφέρεται με εγγύηση 6 μηνών της εταιρείας μας. Για περισσότερες πληροφορίες (τιμή, φώτο, σχέδια κλπ.) επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Λόγω περιορισμένου χώρου αναφέρουμε ονομαστικά ορισμένα ακόμα μηχανήματα ,που είναι διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις των πελατών μας ή στο εξωτερικό στα εργοστάσια των εταιρειών που αντιπροσωπεύομε στη Ελλάδα:

– Ένα (1) Κλειστικό σακούλας NEWTEC PEB 40 και ένα (1) κλειστικό NEWTEC PEB 30G, κατάλληλο για πατάτες & καρότα (Ελλάδα)

και πολλά άλλα ακόμα…………………

Για φωτογραφίες, διαστάσεις γραμμών και άλλες πληροφορίες στείλτε μας e-mail ή τηλεφωνήστε στο 2610-647580