● Γραμμές Κρεμμυδιών


Novatec

Στη NOVATEC Α.Ε. σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες γραμμές διαλογής και συσκευασίας παρέχοντας τις καλύτερες τεχνικές λύσεις για την διαχείριση των προϊόντων σας...
Τεχνικό ΦυλλάδιοΤεχνικό Φυλλάδιο

Τεχνική Περιγραφή

Γραμμές Διαλογής, Ταξινόμησης και Συσκευασίας Κρεμμυδιών:

  • Τροφοδοσία με αυτόματο ανατροπέα παλετοκιβωτίων/BINS (Mod. NovaRov_200) ή χειροκίνητα σε Τροφοδότες-Σιλό για την ομαλή και ελεγχόμενη ροή και τροφοδοσία της υπόλοιπης γραμμής.
  • Μηχανικός Προταξινομητής (Mod. CR1) για την απομάκρυνση των μικροκαρπών.
  • Εναλλακτικά: τοποθέτηση κοπτικού άκρων και ουράς κρεμμυδιών, με ειδικούς αυξομειούμενης απόστασης και ταχύτητας περιστρεφόμενους έλικες (Διαθέσιμα μοντέλα 1, 2 & 3 ελίκων) και αυξομειούμενη δόνηση για την κίνηση των κρεμμυδιών.
  • Τράπεζες Προδιαλογής και Διαλογής με εξέδρες προσωπικού, φώτα εργασίας, ταινίες σκάρτων και ταινίες β’ διαλογής των προϊόντων.
  • Μηχανικός Ταξινομητής Διαμέτρου (Mod. CR 2-5 & Mod. LR 2-5) ειδικά σχεδιασμένοι για κρεμμύδια.
  • Ζυγιστικά μηχανήματα (Mod. NOVASCALE 10-30 Kg) με ηλεκτρονικό σύστημα ζύγισης (2 δυναμοκυψέλες), ψηφιακή οθόνη για τον προγραμματισμό του επιθυμητού βάρους και της λειτουργίας του ζυγιστικού, με δυνατότητα ζύγισης από 5 έως 30 Kg (ανάλογα του μοντέλου), ηλεκτρικό πίνακα χειρισμού και σύστημα αυτόματης ή ημιαυτόματης/χειροκίνητης συρραφής σάκκων (ανάλογα του μοντέλου) και εναλλακτικά τοποθέτηση συστήματος απορρόφησης φύλλων (Mod. 1, 2 ή 3 σάκων), με ισχυρό απορροφητικό μηχανισμό και ειδικούς σάκους συλλογής των φύλλων.
  • Συστήματα αυτόματης συσκευασίας και ζύγισης, με αυτόματα ηλεκτρονικά ζυγιστικά NEWTEC 2009/2012XB για μικροσυσκευασία κρεμμυδιών σε διχτάκια 1-3 Kg, με κλειστικά C-PACK VAC 929, VAC 931, HCL 912, VAS 991 και αυτόματη ενσάκιση σάκων από 5-30 Kg, με αυτόματα ενσακιστικά ρολλού σακιών GILLENKIRCH US 2500, SACLARK SCH 68.
  • Ειδικά σχεδιασμένη Τράπεζα Διαλογής – Ταξινόμησης κρεμμυδιών (για συγκεκριμένες ποικιλίες), με δυνατότητα σταθερού διάκενου μεταξύ ραούλων από 28-40 χλστ., για την απομάκρυνση των μικρών κρεμμυδιών, των φύλλων κ.α. ξένων υλών και ταινίες σκάρτων προϊόντων, ταινίες χονδρών προϊόντων και ειδικό φωτισμό για την βοήθεια του προσωπικού στην διαλογή των κρεμμυδιών.